Ganzeveer 2 begint 2e seizoenshelft goed

 

Ganzeveer 2 begon de 2e seizoenshelft tegen Hanevoet 2 zonder Annemarie, Sanne en Sander en met Suzanne als invalster. Hanevoet had hun sterkste dame niet bij. De eerste mix van Lidwien en Marcel was een spannende wedstrijd die in 3 sets beslist werd. De 1e set ging eenvoudig naar Ganzeveer en de 2e set ging in de verlenging naar Hanevoet, een slechte fase van Lidwien en Marcel in het begin van de 3e set gaf de beslissing en Hanevoet won zo de wedstrijd. De tweede mix van Suzanne en Ferry ging ook in 3 sets door een dipje in de 2e set van Ganzeveer maar werd dus wel gewonnen. Vervolgens wonnen Ferry en Marcel en Lidwien en Suzanne wonnen de beide dubbels eenvoudig en zo was er een 3-1 tussenstand net als in de 1e seizoenshelft. Marcel verloor de vorige keer zijn enkel tegen zijn tegenstander maar nam deze keer revanche door heel goed te spelen en in 2 sets te winnen. Lidwien had het lastig in de 1e set maar ging steeds beter spelen en won ook in 2 sets. Ferry had het eenvoudig doordat zijn tegenstander de enkel liet gaan omdat hij niet fit was en tot slot speelde ook Suzanne een prima enkel waardoor er zelfs een 7-1 overwinning behaald werd door Ganzeveer 2.
 
Ganzeveer 3 moest nog de laatste wedstrijd van de 1e seizoenshelft spelen tegen BC 85 1. Ook tegen BC 85 had Ganzeveer het zwaar, de mix van Lianne en Pim, de enkel van Michel en de enkel van Lianne gingen nog wel in 3 sets maar gingen wel allemaal verloren. Johan wist in zijn enkel de eer te redden maar er werd dus wel met 7-1 verloren. Halverwege staat Ganzeveer 3 op de laatste plaats met 6 punten achterstand op de volgende, ze zullen in de 2e seizoenshelft dus moeten verbeteren.
 
Ganzeveer 5 moest het tegen Con Brio 9 doen zonder Maico en met Stephan. Het werd een spannende wedstrijd met een aantal 3-setters. Jeannette en Stephan wonnen in 3 sets en Jody en Thijs verloren in 3 sets, vervolgens ging de herendubbel naar Con Brio en de damesdubbel naar Ganzeveer. Stephan verloor zijn enkel in 3 sets net als Jody. Thijs kon nog winnen in 3 sets maar dat was niet genoeg voor een gelijkspel omdat Jeannette nipt in 2 sets verloor in haar enkel. Con Brio won dus met 5-3 maar Ganzeveer blijft goed meedoen voor de plaatsen achter de eerste 2.
 
Ganzeveer 7 wist van tevoren dat het het lastig zou krijgen tegen Dommelen 3. Vera in Vincent wisten er in hun mix een 3e set uit te slepen maar die werd helaas verloren, de andere wedstrijden gingen naar Dommelen op de enkel van Vera na die de eer wist te redden.

 

B.C de Ganzeveer

facebook_page_plugin