Ganzeveer 1 nam het op tegen concurrent Smashing Bruang 1. Ganzeveer begon goed en zowel Stefanie en Mark als Nienke en Oskar wonnen de mix. De herendubbel was erg spannend maar werd nipt verloren in 3 sets. Nienke en Stefanie moesten ook 3 sets spelen in hun dubbel maar wisten wel te winnen en zo was er halverwege een 3-1 voorsprong. Mark speelde vervolgens een uitstekende enkel en wist in 3 sets te winnen. Nienke verloor haar enkel waardoor het nog enigzins spannend werd. Oskar en Stefanie hadden echter weinig problemen en wisten beiden hun enkel te winnen waardoor er een goede 6-2 overwinning werd behaald en er afstand genomen werd van de onderste 3.
 
Ganzeveer 2 kon een overwinning goed gebruiken om onderin weg te komen. Con Brio 5 was de tegenstander en er werd goed begonnen, Lidwien en Ferry wonnen nipt in 3 sets de mix en ook Annemarie en Sander wonnen. De herendubbel werd vervolgens in 3 sets gewonnen en ook de damesdubbel werd gewonnen waardoor er een 4-0 voorsprong was. Ferry speelde een goede enkel en wist te winnen in 3 sets en ook Lidwien wist te winnen. Sander en Annemarie hadden het moeilijker in hun enkel en wisten beiden niet te winnen, Sander wist er wel nog 3 sets van te maken.
 
Ganzeveer 6 moest het opnemen tegen Mierlo 7. Ganzeveer had het lastig en wist uiteindelijk geen enkele partij te winnen. De damesdubbel van Manon en Joyce was wel erg spannend maar werd nipt in 2 sets verloren en Joan verloor haar enkel in 3 sets, verder was er helaas geen kans om een partij te winnen.

B.C de Ganzeveer

facebook_page_plugin