Ganzeveer 1 nam het op tegen Con Brio 2. De wedstrijd begon moeizaam voor Ganzeveer want beide mixen werden verloren. De herendubbel van Mark en Oskar ging beter en was een spannende wedstrijd tegen een sterke tegenstander. Mark en Oskar wisten de wedstrijd in 3 sets te winnen en deden zo iets terug. Nienke en Stefanie wisten vervolgens in de damesdubbel de stand weer gelijk te trekken. Mark speelde goed in zijn enkel maar moest in 3 sets zijn meerdere erkennen in zijn tegenstander. Nienke wist vervolgens ook niet te winnen, nadat ze de 1e set had verloren was de 2e set erg spannend, de 2e set ging met maar liefst 30-29 naar de tegenstandster. Oskar en Stefanie wisten hun enkels wel te winnen en daardoor stond er 4-4 op het wedstrijdformulier.
 
Ganzeveer 2 moest het opnemen tegen Dommelen 1, een nieuwe tegenstander dit seizoen. Ganzeveer begon net als de vorige keer weer goed met 2 gewonnen gemengd dubbels en ook de herendubbel werd gewonnen. Lidwien en Annemarie konden deze vorm niet doortrekken en verloren de damesdubbel. Bij Ferry liep het niet in zijn enkel en hij verloor, Lidwien speelde goed maar had een erg sterke tegenstandster en verloor ook. Ook bij Sander liep het niet maar bij hem werden het toch 3 sets maar hij verloor wel. Annemarie won tot slot overtuigend en stelde daarmee het gelijkspel veilig.
 
Ganzeveer 4 speelde tegen Gemert 5. Beide mixen werden helaas verloren door Ganzeveer en ook de herendubbel werd verloren waardoor er gelijk een 3-0 achterstand was. Vera en Wendy wonnen de damesdubbel en deden zo wat terug. Vervolgens trokken Michel en Wendy in hun enkel de stand gelijk maar helaas konden Thijs en Vera dit geen vervolg geven en zo werd er met 5-3 verloren.
 
Ganzeveer 6 speelde tot slot tegen Phoenix 5 en deed het best aardig. Joan speelde voor het eerst mee bij de senioren en speelde goed, met Bart Kweens verloor ze net in 3 sets maar in de damesdubbel wist ze te winnen samen met Manon. Manon won daarnaast ook nog keurig haar enkel maar meer wist Ganzeveer helaas niet te winnen waardoor ze met 6-2 verloren.

B.C de Ganzeveer

facebook_page_plugin