Ganzeveer 3 nam het op tegen Eindhoven 1. Deze keer deden Boukje en Johan wel mee en speelde dus voor het eerst in de nieuwe hal en dit was te merken in hun mix die ze verloren in 3 sets. De mix van Anne en Luc was een hele spannende, in de 3e set wisten Anne en Luc een 18-12 achterstand om te zetten naar een overwinning. Johan en Pim wisten de dubbel te winnen na een moeizame 1e set want ze herstelden zich in de 2e en 3e set. Toen ook de damesdubbel werd gewonnen was het verzet van Eindhoven gebroken en kon Ganzeveer uitlopen naar een 7-1 overwinning.
 
Ganzeveer 5 speelde in de 2e wedstrijd tegen Smashing Bruang 4. Beide clubs pakten een mix en vervolgens wisten zowel Lorraine en Jeannette en Vincent en Jac de dubbel te winnen waardoor er een 3-1 voorsprong was. Stef verloor helaas zijn enkel maar Jeannette, Vincent en Lorraine zorgden voor een 6-2 overwinning.
 
Ganzeveer 1 speelde in de 2e wedstrijd tegen concurrent Gemert 2. Stefanie en Mark hadden weinig moeite met de tegenstander maar Nienke en Oskar hadden geen kans. Mark en Oskar speelden een goede dubbel en wonnen. Stefanie en Nienke begonnen goed aan hun dubbel en wonnen de 1e set, vervolgens ging ook de 2e set goed tot het einde waar de voorsprong werd weggegeven. In de 3e set leek Ganzeveer naar een overwinning te gaan maar wederom werd er gefaald in de slotfase waardoor Gemert 2 onverwachts de damesdubbel pakte en er een gelijke stand was na de dubbels. Mark had een goede dag en speelde dus ook een goede enkel maar moest 2x de set nipt laten aan zijn tegenstander. Nienke had geen kans in de 1e set maar herpakte zich goed in de 2e deze verloor ze echter ook in de verlenging en dus pakte Gemert 2 een 4-2 voorsprong. Oskar begon ook moeizaam en verloor de 1e set, hij wist echter vervolgens wel met moeite de 2e set te winnen en een voorsprong op te bouwen in de 3e set. Deze voorsprong was echter niet genoeg en zo sleepte Gemert 2 de overwinning al binnen. Stefanie beperkte in haar enkel het verlies tot 5-3, maar een gelijkspel had er in gezeten.
 

B.C de Ganzeveer

facebook_page_plugin