Ganzeveer 2 nam het op tegen Mixed 2 in de eerste wedstrijd van het seizoen. Lidwien en Ferry begonnen goed en hadden geen moeite met de tegenstander. Annemarie en Sander hadden het lastiger en verloren de 1e set, in de 2e en 3e set echter pakten ze steeds een voorsprong die groot genoeg was en waardoor ze de partij nog wisten te winnen. Ook de herendubbel van Ferry en Sander werd gewonnen maar het verlies van Lidwien en Annemarie zorgde ervoor dat er een 3-1 voorsprong was halverwege. Dit betekende echter nog niets omdat Mixed sterk is in de enkels. Ferry speelde een goede partij en verloor heel nipt met 21-19 in de 3e set. Lidwien speelde ook een goede partij maar verloor eveneens nipt met 2x 21-18 en ook Sander verloor zijn enkel, waardoor Mixed dus ineens een 4-3 voorsprong pakte. Annemarie wist een gelijkspel te redden door een prima enkel te spelen, eindstand dus 4-4.
 
Ganzeveer 4 mocht het in de eerste wedstrijd opnemen tegen Fair Play 2. Vera en Michel verloren helaas hun mix maar Wendy en Stephan trokken de stand weer gelijk in 3 sets. De herendubbel en de damesdubbel gingen ruim verloren waardoor er een 3-1 achterstand was halverwege. Michel en Wendy trokken de stand weer gelijk door hun enkels prima te winnen. Thijs verloor vervolgens zijn enkel maar door de opgave van de 2e dame van Fair Play won Vera haar enkel en was er dus ook voor Ganzeveer 4 een gelijkspel, 4-4.
 
Ganzeveer 6 startte de competitie met veel nieuwe gezichten tegen BC 85 3. Joyce en Bart Kweens verloren hun mix maar door de winst van Manon en Bart Sterken was het weer gelijk. Mark en Bart Kweens verloren de herendubbel en ook Manon en Joyce verloren, maar wel nipt in 3 sets. Bart Sterken speelde vervolgens een goede 1e set maar verloor die en kon geen vuist maken in de 2e set. Joyce en Manon hadden weinig kans in hun enkel en ook Mark verloor al speelde die een goede partij maar verloor in 3 sets. Zo won BC 85 ietwat geflatteerd met 7-1.

B.C de Ganzeveer

facebook_page_plugin