Ganzeveer 1 begon de competitie tegen het gepromoveerde Mierlo 1. Het was voor beide teams wennen op het begin en de mix van Stefanie en Mark ging in 2 sets verloren maar Nienke en Oskar trokken de stand weer gelijk. Mark en Oskar speelden een prima dubbel en ook Nienke en Stefanie speelden goed wat een 3-1 voorsprong betekende. Mark had het lastig in zijn enkel maar speelde goed en ondanks dat hij de 1e set verloor wist hij de partij te winnen. Nienke kende ook een lastig begin en verloor de 1e set, ze ging daarna echter beter spelen en won zo de 2e set. In de 3e set hield ze haar niveau vast en pakte een kleine voorsprong totdat haar tegenstandster geblesseerd raakte bij 20-17 voor Nienke. Ook Oskar had het zwaar maar wist de partij op ervaring in 3 sets binnen te slepen. Tot slot zorgde Stefanie ook nog voor het 7e punt. Een 7-1 overwinning en een uitstekend begin voor Ganzeveer 1 dus.
 
Ganzeveer 3 moest het in de eerste competitiewedstrijd doen zonder Johan en Boukje. Wendy viel in voor Boukje en zorgde er samen met Luc voor dat de 1e mix tegen Gemert 3. Ook Anne en Pim wisten hun mix te winnen en ook de dubbel van Pim en Luc werd gewonnen. Nadat Anne en Wendy helaas de dubbel verloren stond er een 3-1 tussenstand op het bord. Luc won vervolgens eenvoudig de 1e set van zijn enkel maar daarna ging het minder lopen en hij verloor uiteindelijk met 21-19 de 3e set. Ook Anne verloor haar enkel waardoor het weer gelijk was. Pim en Wendy wisten echter beide te winnen waardoor Ganzeveer een keurige 5-3 overwinning boekte.
 
Ganzeveer 5 begon de competitie tegen Con Brio 9. Beide mixen werden gewonnen en zo ook de damesdubbel. Door het verlies van de herendubbel stond er ook bij Ganzeveer 5 een 3-1 voorsprong na de dubbels. In de enkels werd de voorsprong uitgebouwd en verloor alleen Vincent zijn enkel ondanks goed spel maar de tegenstander was gewoon beter. Zo wonnen Jeannette, Charlotte, Lorraine, Vincent, Giedo en Jac dus met 6-2 hun eerste wedstrijd.
 

B.C de Ganzeveer

facebook_page_plugin