Ganzeveer team sluiten seizoen met wisselend succes af
 
Sommige partijen waren nog redelijk spannend maar er kon geen enkele partij gewonnen worden. Gemert 1 won dus met 8-0. Ganzeveer kan echter terugkijken op een prima debuut seizoen in de topklasse en mag tevreden zijn met de 5e plaats. Daarnaast is er dus de bekerfinale nog op 26 mei wat een hele knappe prestatie is!
 
Ganzeveer 2 had nog een kleine kans op het kampioenschap door een erg goede 2e helft van het seizoen. Daarvoor moest in de laatste wedstrijd tegen de koploper Phoenix 2 met minimaal 7-1 gewonnen worden. De 1e mix van Lidwien en Ferry was erg spannend en werd met 26-24 in de 3e set erg knap gewonnen door Ganzeveer. De 2e mix van Annemarie en Sander ging stroef van start en de 1e set was dan ook zo voorbij. Phoenix kon doorstoten in de 2e set maar een grote voorsprong was niet genoeg en Ganzeveer pakte knap de 2e set. Phoenix kwam in de 3e set weer ver voor en nu was dat wel genoeg en stond het weer gelijk. Ferry en Sander konden niet echt een vuist maken tegen een sterke dubbel van Phoenix maar Annemarie en Sanne speelden een uitstekende dubbel en wisten die knap te winnen waardoor het gelijk stond na alle dubbels. Ferry moest vervolgens tegen een lastige tegenstander spelen maar die had moeite met het spelletje van Ferry en Ferry wist zijn enkel zelfs in 2 sets erg knap te winnen. Lidwien had weinig in te brengen tegen de erg sterke 1e dame van Phoenix en zo was het weer gelijk. Sander wist in zijn enkel Ganzeveer weer op voorsprong te zetten door overtuigend in 2 sets te winnen en tot slot wist Sanne de winst binnen te halen door een erg goede enkel te spelen en in 3 sets te winnen. Ganzeveer sluit het seizoen dus uitstekend af en won zelfs alle wedstrijden in de 2e helft van het seizoen. In de 1e helft was het nog een beetje wennen maar uiteindelijk komt Ganzeveer slechts 1 punt tekort voor de 2e plaats en slechts 3 punten tekort voor de 1e plaats.
 
Ganzeveer 3 speelde in de laatste wedstrijd tegen BC 85 1. Ganzeveer, dat een moeilijk seizoen heeft, verloor ook deze wedstrijd. De 2e mix van Lianne en Johan, de dubbel van Pim en Michel en de enkel van Lianne gingen wel in 3 sets maar werden wel verloren. Alleen Johan en Michel wisten hun enkels te winnen waardoor er met 6-2 verloren werd. Ganzeveer staat nu 1 puntje voor de nummer laatst maar die moet de laatste wedstrijd nog spelen. Ganzeveer moet dus nog even afwachten of het laatste of 1 na laatste wordt.
 
Ganzeveer 4 was al klaar en kan terugkijken op een prima seizoen dat eindigde met een 3e plaats. Ganzeveer 5 had te maken met de blessure van Maico maar draaide desondanks prima mee in de middenmoot en behaalde een keurige 4e plaats. Bij Ganzeveer 6 was het nog spannend in de laatste wedstrijden, 4 teams streden daar nog om degradatie te voorkomen. Doordat Ganzeveer 6 gelijkspeelde tegen een concurrent was het zeker dat het niet laatste zou eindigen en uiteindelijk werden ze 5e. Tot slot kende Ganzeveer 7 een vrij aardig seizoen maar het moet nog afwachten of het genoeg is om niet laatste te worden.

B.C de Ganzeveer

facebook_page_plugin