Ganzeveer 4 en Ganzeveer 7 sluiten seizoen af
 
Ganzeveer 4 speelde hun laatste wedstrijd tegen de nummer 2, Hanevoet 6. Ganzeveer kende een moeilijke start en kon eigenlijk weinig tegenstand bieden. Alle dubbels werden verloren en ook de enkels van Luc en Suzanne gingen verloren. Willem en Wendy wisten echter de eer te redden in hun enkels waardoor het geen afstraffing werd en de uitslag hetzelfde werd als de vorige keer tegen Hanevoet, 6-2. Ganzeveer heeft de 3e plaats in handen en kan deze ook niet meer verliezen en mag daarom terugkijken op een geslaagd seizoen.
 
Ganzeveer 7 moest in hun laatste wedstrijd tegen de nummer 1, Mixed 8 en met de herinnering aan de 1e wedstrijd tegen Mixed die met 8-0 verloren werd zou het wel eens een zware laatste wedstrijd kunnen worden. Bart en Charlotte hadden het lastig in de 1e set maar de 2e set werd pas in de verlenging verloren. Vera en Vincent speelden, net als het hele seizoen eigenlijk, weer een goede mix en wisten in 3 sets te winnen. In de dames- en herendubbel kon Ganzeveer weinig tegenstand bieden. Halverwege was er dus een 3-1 achterstand maar dat was al beter dan de 1e keer. Vincent wist vervolgens overtuigend zijn enkel te winnen maar Vera en Bart moesten de overwinning aan de tegenpartij laten. Charlotte maakte er nog een mooie uitslag van door haar enkel te winnen. Ganzeveer verloor met 5-3 maar mag daar tevreden over zijn net als dat ze tevreden mogen zijn over het hele seizoen. Ganzeveer bezet de 1 na laatste plaats maar de nummer laatst heeft nog een wedstrijd te goed dus dat is nog spannend wie er laatste wordt.
 
Ganzeveer 1 moest het opnemen tegen de nummer laatst, BCV 1. De vorige keer werd echter gelijk gespeeld dus Ganzeveer was gewaarschuwd. Nienke en Oskar begonnen moeizaam maar wisten dat nog tijdens de 1e set goed te maken en pakten die set uiteindelijk met 26-24. In de 2e set stoomden ze door en had de tegenstander niks meer in te brengen. De 2e mix en de herendubbel werden in 2 sets verloren maar in de damesdubbel trokken Nienke en Stefanie de stand weer gelijk in een spannende 3-setter. Daan had een moeizame start in zijn enkel maar maakte dat in de 2e set goed en toen hij een voorsprong pakte in de 3e set leek er weinig aan de hand. De tegenstander gaf echter niet op en kwam steeds dichterbij en wist zelfs Daan op het laatste voorbij te gaan en te winnen. Nienke verloor vervolgens in 2 sets al was het wel close, Ganzeveer stond zo op een 4-2 achterstand. Mark speelde een goede enkel en wist in 3 sets te winnen waarin de laatste set ook zijn beste was. Stefanie trok in de laatste partij de stand gelijk door in 2 sets te winnen. Zo behaalde Ganzeveer opnieuwe een gelijkspel tegen BCV.
 
Ganzeveer 5 speelde tegen BC 85 2. Jody en Thijs maakten het spannend in de 1e mix maar verloren nipt in 3 sets. Jeannette en Martin maakten dit goed door de 2e mix te winnen in 3 sets en doordat Martin en Harry en Jody en Jeannette de dubbels wonnen was er een 3-1 voorsprong. Thijs en Jody verloren beiden hun enkel in 3 sets waardoor de stand weer gelijk was. Harry en Jeannette wisten echter beiden hun enkel te winnen waardoor Ganzeveer met 5-3 wist te winnen.
 
Ganzeveer 6 speelde tegen Smashing Bruang 4. Ganzeveer had het lastig maar dat was wel verwacht. Alleen de mix van Giedo en Melanie werd gewonnen al speelden zowel Melanie en Lorraine nog een goede enkel die nipt in 3 sets verloren werd. Ganzeveer heeft in de laatste wedstrijd genoeg aan een gelijkspel om zeker niet laatste te worden.

B.C de Ganzeveer

facebook_page_plugin