Ganzeveer 1 met moeite naar gelijkspel


Ganzeveer 1 moet nog altijd de teams onder zich in de gaten houden en een van deze teams, Gemert 2, was de tegenstander van de avond en om de voorsprong in stand te houden was minimaal een gelijkspel gewenst. Oskar en Nienke trapten de wedstrijd af maar konden niet imponeren, ze probeerden het wel maar de tegenstander was te sterk. De volgende mix van Stefanie en Mark werd wel gewonnen waardoor de stand weer gelijk stond. De herendubbel van Daan en Oskar werd goed gecontroleerd en rustig gespeeld, wachtend op de kansen die zouden komen, ze wonnen dan ook redelijk eenvoudig. Stefanie en Nienke speelden ook goed en wisten zo een 3-1 voorsprong binnen te halen na de dubbels. Daan had vervolgens moeite met zijn tegenstander die een beetje hetzelfde speltype heeft als hem met misschien nog wel iets meer erbij. Daan wist er geen raad mee en moest zijn meerdere erkennen in de tegenstander in 2 sets. Nienke had helaas ook niet heel veel in te brengen in haar enkel waardoor het weer gelijk werd. Maar ook Mark had veel moeite in zijn enkel al wist hij wel een goede 2e set te spelen waardoor er een 3e set nodig was. In die 3e set kon Mark zijn tegenstander niet bijbenen en daardoor kwam Gemert zelfs op voorsprong. Stefanie moest in haar enkel proberen om er toch nog een gelijkspel van te maken en dat ging zeker niet vanzelf. Uiteindelijk wist Stefanie de 3e set met 21-19 te winnen en zo gelukkig voor Ganzeveer een gelijkspel binnen te halen.

Ganzeveer 2 hoeft niet naar onderen te kijken maar kan misschien wel naar boven kijken in de stand. Het lager geklasseerde Fair Play 2 was de tegenstander en voor de wedstrijd was al bekend dat Fair Play maar 1 dame bij zich zou hebben dus Ganzeveer begon al met een 3-0 voorsprong. Ganzeveer moest het echter doen zonder Marcel en er moesten nog steeds minstens 2 partijen gewonnen worden om te kunnen winnen. De mix van Annemarie en Sander was niet best en ook al was het een 3 setter, de tegenstander pakte gelijk het eerste punt. De herendubbel van Ferry en Sander werd vervolgens wel gewonnen in 2 sets en daarna had ook Ferry in zijn enkel door goed spel geen moeite met zijn tegenstander waardoor de overwinning al binnen was. Lidwien had haar avond niet en kon het niet belopen tegen haar tegenstander en had dan ook geen kans. Sander kon dan in zijn enkel misschien nog een extra punt pakken al had hij de vorige keer verloren van zijn tegenstander. Deze keer was het echter omgedraaid en won Sander in 2 sets en stelde daarmee de 6-2 overwinning veilig.

Ganzeveer 6 mocht tegen het hoog geklasseerde Dommelen 2 spelen. De vorige keer verloor Ganzeveer met 8-0 en dat zou ook deze keer de eindstand worden. Melanie wist er nog wel 3 sets van te maken in haar enkel maar kon de eer helaas niet redden.

B.C de Ganzeveer

facebook_page_plugin