Ganzeveer behaald succesvolle resultaten tijdens het jaarlijkse HBB-toernooi

 

 

A klasse

Nienke Houet (HBB kampioen van vorig jaar) speelde zeer sterk in de A klasse, samen met sanne wisten ze na een aantal zeer spannende wedstrijden de 2e plek te behalen in de A klasse dames dubbel. Ook in de singels speelde beide dames zeer goed, nienke maakte het nog spannend door precies gelijk te spelen met een andere dame uit deze klasse waardoor er nog een spannende finale volgde die nienke uitstekend gespeeld en gewonnen heeft. Nienke houet weer HBB kampioen, Sanne speelde ook erg goed en werd 3e met haar singel.

 

Bij de heren ging het erg sportief aan toe, Daan en Mark wisten maar net te winnen tegen het zeer sterke mixed team, ze wonnen uit eindelijk na een spannende wedstrijd met 22-20, de hierop volgende wedstrijden waaren allemaal zware wedstrijden, daan en mark wisten daardoor toch de finale te halen tegen mixed, deze finale wedstrijd was een mooie wedstrijd om te zien het ging gelijk op waardoor de laatste paar punten zenuwspolend waren, helaas wist het team van mixed, de concentratie van ganzeveer te doorbreken en wonnen nipt. waardoor ganzeveer een zeer verdiende 2e plek behaalde, Ook in de singels waren de wedstrijden spannend niemand gaf punten weg, er moest echt gewerkt worden om de punten binnen te halen, mark had het zwaar en viel helaas in de kwart finale af in een super wedstrijd tegen ruud van mixed/ganzeveer, Daan wist alles te winnen en kwam daardoor in de finale tegen arthur martens de huidige HBB kampioen, daan gaf alle energie die nog in het zat maar het bleek net niet genoeg te zijn om arthur te verslaan het werd 21-19, Daan werd welverdiend 2e.

 

B klasse

 

Luc musters speelde zeer sterk en wist veel wedstrijden te winnen, af en toe was hij de concentratie kwijt waardoor hij net wat minder speelde, maar hij wist de halve finale te berijken. Dit was een zeer zware partij voor hem, hij speelde tegen een heer die in de competitie in de top/hoofd klasse speelt, toch wist luc de nodige punten te verdienen en werd 4e, helaas net buiten de prijzen maar zeer goed gespeeld.

 

C klasse

 

Stephan en Willem speelde beide in een andere poul, Willem wist 2e te worden in zijn poul door 2 van de 3 wedstrijden te winnen, stephan wist maar 1 wedstrijd te winnen waardoor hij 3e werd in zijn poul waardoor hij dacht dat hij er al uit zou liggen, echter was het dat de sterkste uit poul 1 tegen de zwakste uit poul 2 moest spelen, hieruit bleek dat willem en stephan tegen elkaar moesten spelen. Deze wedstrijd was zeer fanatiek van beide heren en was daardoor ook spannend willem bleek net wat energie te kort te komen waar door stephan nipt won en door ging naar de halve finale, stephan wist de 3e plaats te behalen. Deze heren speelde samen heren dubbel, doordat ze vaker samen gespeeld hadden verliep het dubbelspel redelijk goed met af en toe wat schoonheids foutjes, ze wisten de 2e plaats te veroveren.

 

B.C de Ganzeveer

facebook_page_plugin