Ganzeveer 5 blijft bovenin meedoen
 
Ganzeveer 5 speelde gisteren tegen BC 85 2. De wedstrijd leverde weinig problemen op voor Ganzeveer, alleen de mix van Jody en Thijs en de enkel van Jody gingen moeizaam en werden ook verloren waardoor er een 6-2 uitslag tot stand kwam. Ganzeveer 5 blijft hierdoor goed in de top 3 meedoen.
Ganzeveer 3 heeft het moeilijk en staat op de 8e plaats, gisteren was Phoenix 3, dat 7e staat, de tegenstander. Het was een belangrijke wedstrijd en veel partijen zaten dicht bij elkaar maar op een of andere manier was Phoenix op de momenten dat de sets gewonnen moesten worden doortastender. Uiteindelijk wist Ganzeveer alleen de mix van Anne en Johan en de enkel van Michel te winnen. Hierdoor werd er met 6-2 verloren en blijf Ganzeveer 3 op de laatste plaats staan.
Ganzeveer 7 had een lastige wedstrijd voor de boeg tegen de koploper en ervaren Mixed 8. De ervaring van Mixed was wat te veel voor Ganzeveer en ondanks 3 setters in de damesdubbel, de enkel van Vincent en de enkel van Vera werd er met 8-0 verloren.

B.C de Ganzeveer

facebook_page_plugin