Eerste nederlaag voor Ganzeveer 1


Ganzeveer 1 moest het tegen Bakel 1 doen zonder Daan die op het laatste moment ziek afviel. In de eerste mix ging de eerste set makkelijk naar Bakel maar in de 2e set keerden Oskar en Nienke de wedstrijd om en wonnen ze in 3 sets. De 2e mix van Mark en Stefanie was erg close in de 1e set maar die ging met 22-20 naar Bakel waarna ook de 2e set naar Bakel ging. De herendubbel was erg close maar ging nipt met 21-19 en 22-20 naar Bakel. Stefanie en Nienke zorgden echter voor een gelijke stand na de dubbels door goed in 3 sets te winnen. In de enkels was het echter wederom lastig, Oskar en Nienke hadden niet echt kans en Mark verloor nipt met 21-18 en 22-20. Stefanie kon de nederlaag minimaal houden door de laatste enkel te winnen. Zo werd het 5-3 voor Bakel.
 
Ganzeveer 2 moest in hun 3e wedstrijd tegen Bakel 3 dat de eerste 2 wedstrijden ruim had verloren. Bakel kwam echter met maar 1 vastspeler en 3 invallers opdagen wat de wedstrijd wel veranderde. De eerste mix ging overtuigend naar Marcel en Lidwien en vervolgens ging de 2e mix van Sander en Annemarie ook naar Ganzeveer. De dames en herendubbel waren erg spannend en erg close, de herendubbel werd in de 3e set met 21-19 gewonnen en de damesdubbel werd in de 3e set met 21-18 verloren. Zo was er een 3-1 voorsprong na de dubbels. Vervolgens ging Ganzeveer goed door en wonnen Marcel en Lidwien hun enkel. Ferry verloor helaas nipt met 21-17 zijn enkel in de 3e set en in de laatste partij wilde het bij Sanne niet lukken en had daardoor weinig kans. Ganzeveer 2 pakte zo wel de eerste overwinning van het seizoen met 5-3.
 
Ganzeveer 4 mocht tegen Mixed 5 spelen. De wedstrijden zaten best dicht bij elkaar en er waren dan ook 4 3 setters maar 3 van de 4 3 setters gingen naar Ganzeveer en uiteindelijk won Ganzeveer mede daardoor met 6-2. Alleen de damesdubbel en Wendy haar enkel gingen verloren. Ganzeveer 6 speelde in hun 3e wedstrijd tegen Con Brio 10. Naomi viel in voor de zieke Joyce nadat Melanie zich al eerder had afgemeld. De beide mixen werden door Ganzeveer gewonnen en er was een voorsprong van 3-1 na de dubbels. De enkels waren zeer spannend, Stef en Lorraine verloren in 3 sets en Jac won in 3 sets. Naomi haalde vervolgens in de laatste partij de overwinning binnen, 5-3. Naomi was echter te laat in de sporthal waardoor deze wedstrijd waarschijnlijk nog een staartje gaat krijgen. Ganzeveer 7 mocht tegen Netwerk 1 aan de bak. Voor het eerst dit seizoen werd een gelijkspel behaald door overwinningen van Vincent en Vera in de mix, Silvy en Ashley in de dubbel en de enkels van Vincent en Vera.

B.C de Ganzeveer

facebook_page_plugin