Ganzeveer 2 opnieuw gelijk

 

Ganzeveer 2 moest in de 2e wedstrijd spelen tegen Fair Play 2. Het was een beetje een vreemde wedstrijd want alle dubbels gingen in 3 sets en alle singles in 2 sets. De eerste mix ging moeizaam voor Marcel en Lidwien, pas in de 3e set ging het lopen en die set werd dan ook met groot verschil gewonnen. Bij de 2e mix was de 1e set heel close en ging met 21-19 naar Fair Play, vervolgens ging de 2e set gemakkelijk naar Ferry en Annemarie waarna de 3e set weer gemakkelijk naar Fair Play ging. Zo was er een gelijke stand na de beide mixen. De herendubbel was geen echt goede wedstrijd maar wel spannend, de 1e set ging naar Sander en Ferry, de 2e set naar Fair Play en de 3e set ging gelijk op maar werd met 21-19 door Fair Play gewonnen. De damesdubbel van Sanne en Annemarie was ook spannend, de 1e set werd gewonnen door Fair Play maar de 2e en 3e set gingen naar Ganzeveer. Dit was de eerste damesdubbel die Ganzeveer 2 won in meer dan een jaar. Na alle dubbels was er dus nog steeds een gelijke stand. Marcel won zijn enkel in 2 sets al ging de 2e set wat moeizaam maar hij hield stand. Lidwien zag vervolgens bij een grote voorsprong in de 1e set haar tegenstandster opgeven waardoor Ganzeveer dus 4-2 voor kwam. Sander en Sanne konden de winst echter niet binnen halen en verloren beide in 2 sets waarbij Sanne nog wel in de buurt kwam van haar tegenstandster. Uiteindelijk behaalde Ganzeveer 2 dus voor de 2e keer een gelijk spel.
 
Ganzeveer 3 moest in hun 2e wedstrijd spelen tegen Gemert 3. Beide teams hadden de eerste wedstrijd verloren en wilden dus iets recht zetten. De dubbels zaten dicht bij elkaar maar zowel de mix van Johan en Anne en de dubbel van Pim en Michel gingen in 3 sets verloren. De mix van Pim en Lianne werd wel gewonnen maar het betekende wel een 3-1 achterstand na de dubbels. In de singles kon alleen Johan nog winnen al had Anne pech door in haar single beide sets in de verlenging te verliezen. Gemert 3 versloeg Ganzeveer 3 dus met 6-2.
 
Ganzeveer 5 moest alweer hun 3e wedstrijd spelen, ditmaal was Heeze 2 de tegenstander. In de 2e gemengd dubbel raakte een heer van de tegenstander geblesseerd wat betekende dat Ganzeveer toen al 3 partijen binnen had aangezien de tegenstander maar 2 heren bij had. Bij de overige partijen was er maar een 3 setter, de single van Jody, dat was ook de enige partij die Heeze 2 wist te winnen. Ganzeveer 5 boekte dus een eenvoudige 7-1 overwinning.

B.C de Ganzeveer

facebook_page_plugin