Uitstekende week voor de Ganzeveer
 
Ganzeveer 1 moest voor de 3e week op rij een wedstrijd spelen en de goede vorm van de afgelopen weken werd voortgezet tegen Bakel 2. Niet alle partijen gingen even makkelijk maar er werd wel overtuigend met 7-1 gewonnen. Alleen de mix van Stefanie en Sander ging verloren tegen een sterke tegenstander. Verder ging alleen de damesdubbel in 3 sets, Stefanie en Nienke wonnen uiteindelijk de 3e set overtuigend. Ook concurrent Mierlo 1 won wederom, deze keer met 6-2. Dat betekent dat er niks veranderd en dat zowel Ganzeveer 1 als Mierlo 1 nog 3 wedstrijden te gaan hebben die het gaan beslissen.
 
Ganzeveer 4 speelde tegen Never Down 1. Pim verving de afwezige Paul. Het was een wisselvallige wedstrijd waarin de wedstrijden op en neer gingen en uiteindelijk resulteerde dit dan ook in een gelijkspel. Beide teams hebben daar eigenlijk niks aan maar ze kunnen in ieder geval niet meer degraderen, aan de andere kant zit een plek in de top 2 er ook niet meer in.
 
Ganzeveer 6 ging weer voor de punten om bovenin te blijven staan. Deze keer was Gemert 7 de tegenstander en het werd geen gemakkelijke wedstrijd. Beide teams wonnen een mix en beide teams wonnen een dubbel. De enkelspelen moesten dus de beslissing brengen. Wendy verloor haar enkel maar vervolgens wisten Willem, Stephan en Jeannette alledrie te winnen waardoor Ganzeveer de winst naar zich toetrok met 5-3. Ook concurrent Mierlo 3 moest spelen en won ook moeizaam met 5-3. Hierdoor blijven Ganzeveer en Mierlo gelijk staan en komt de dubbele finale steeds dichterbij.
 
Ganzeveer 7 moest tegen Phoenix 5 spelen. Vera kon er helaas niet bij zijn dus Silvy verving haar. De eerste wedstrijd tegen Phoenix werd nipt verloren dus zou er dan nu meer inzitten en zou Ganzeveer 7 eindelijk van de 0 afgaan? Bart Sterken en Silvy begonnen goed en wonnen de mix. De tweede mix werd helaas door Bart Kweens en Ashley verloren maar door 2 goede dubbels kwam Ganzeveer 7 op een 3-1 voorsprong en waren ze goed op weg. Bart Sterken wist vervolgens de voorsprong niet uit te breiden maar daarna wonnen Silvy en Ashley beiden hun enkel waardoor de overwinning zowaar binnen was. Dat Bart Kweens zijn enkel daarna verloor mocht de pret niet drukken, de overwinning was verdiend!
 
Ganzeveer 8 had een zware partij voor de boeg tegen de nummer 1 Someren 2. Ganzeveer wist dat het moest winnen om nog kans te maken op het kampioenschap. De 1e mix van Stef en Lorraine ging helaas verloren maar Giedo en Joyce maakte de stand weer gelijk. De herendubbel van Giedo en Jac ging vervolgens verloren waarna Melanie en Joyce de stand weer gelijk maakten in de damesdubbel. Zo bleef het spannend en moest het in de enkelspelen beslist worden. Stef had helaas weinig kans en zo keek Ganzeveer tegen een achterstand aan en werd het moeilijk maar ze gaven niet op. Melanie wist te winnen en ook Jac wist te winnen, hierdoor kon Lorraine alsnog de winst voor Ganzeveer binnenslepen en dat lukte. Ganzeveer 8 pakte dus een hele mooie overwinning waardoor ze in punten gelijk komen met Someren 2 maar Ganzeveer heeft een beter saldo en heeft het dus zelf in de hand nu.

B.C de Ganzeveer

facebook_page_plugin