Wedstrijd verslag 14-3-2012


Ganzeveer 1 blijft winnen, na de overtuigende 8-0 van vorige week tegen Hanevoet wist Ganzeveer 1 gisteren weer een overtuigende overwinning te behalen. Ditmaal werd het 7-1 tegen BCAB, alleen de mix van Sander en Stefanie ging verloren. De herendubbel was nog spannend maar ging in 3 sets naar Sander en Daan. De overige partijen leverden geen moeilijkheden op voor Oskar, Daan, Nienke en Stefanie.

Ganzeveer 2 moest tegen Phoenix aan de bak. Het team hoopte op een goed resultaat en begon ook niet slecht onder andere door een goede damesdubbel van Marion en Anne (die wederom inviel voor Annemarie). Verder ging het een stuk moeizamer en door 4 verloren 3 setters trok Phoenix aan het langste eind en won met 5-3. Hierdoor passeert Phoenix Ganzeveer op de ranglijst.

Tot slot moest ook Ganzeveer 5 spelen. Door uiteenlopende redenen waren er veel afwezigen en speelde alleen Maico van het vaste team. Met hulp van Stephan, Wendy en Jeannette werd er echter een overtuigende overwinning behaald met 7-1. Alleen de mix van Stephan en Jeannette ging verloren. Deze wedstrijd zal echter nog een staartje krijgen aangezien Wendy of Jeannette onreglementair heeft ingevallen in verband met classifcaties. Dit bleek echter de enige oplossing om met een compleet team te verschijnen. Hopelijk zit er nog steeds een overwinning in voor Ganzeveer 5.

B.C de Ganzeveer

facebook_page_plugin