Uiteenlopende resultaten voor ganzeveer 2, 4 en 5

 

Ganzeveer 2 speelde gisteren voor het eerst zonder Annemarie waardoor Anne in haar plaats speelde. Ganzeveer was gewaarschuwd want de vorige ontmoeting met Smashing Bruang ging met 5-3 verloren. Deze keer liep het echter anders, Ganzeveer ging voortvarend van start en kwam op een 4-0 voorsprong door 2 gewonnen mixen, de gewonnen herendubbel en de gewonnen enkel van Lidwien. Daarna ging het moeizamer, de damesdubbel werd verloren waarna Marcel in 3 sets ten onder ging en ook Marion kon het tij niet keren. Kon Johan alsnog het winnende punt binnenslaan? Het werd een spannende partij maar Johan kon het helaas niet afmaken en verloor heel nipt met 21-19 en 22-20. Ze speelde Ganzeveer 2 dus met 4-4 gelijk.
 
Ganzeveer 4 kende een makkelijke avond. Ludwig, Paul, Daphne en Suzanne speelden vrij gemakkelijk tegen de nummer laatst uit de poule, Con Brio. Uiteindelijk kon alleen Ludwig zijn enkel niet winnen en werd het dus een overtuigende overwinning van 7-1.
 
Ganzeveer 5 wist dat het moest aantreden tegen angstgegner Rijtven. Dat waren echter niet de grootste zorgen want door de afwezigheid door een zware blessure van Coen, de door ziekte afwezige Jody en de wel aanwezige Maico maar lang niet fit werd het een zeer lastige avond. Joyce werd nog gevraagd om in te vallen, maar een klasse hoger spelen viel voor haar niet mee. Maico en Thijs probeerden het nog in de enkels maar moesten beiden in 3 sets hun meerdere erkennen in de tegenstander. Uiteindelijk werd het een afgetekende 8-0 nederlaag voor Ganzeveer. Snel vergeten en op naar de volgende wedstrijd.

B.C de Ganzeveer

facebook_page_plugin