Einde badminton seizoen

Helaas zit het seizoen van B.C ganzeveer er al weer bijna op. De onderlinge competitie was super spannend, bij alle team werd deze onderlinge competitie als zeer leuk ervaren. De uitslagen laten dan ook zien dat er soms hele spannende wedstrijden tussen zaten. Alle wedstrijden zitten er op  en alle teams hebben tegen elkaar gespeeld.

 

Ook was de afsluiting met de jeugd in hemelrijk was weer een succes. Alle kinderen hadden het naar hun zin. vooral in de waterboodjes zag je sommige kinderen helemaal genieten. het weer was af en toen niet al te goed maar dat mocht de pret niet drukken. er was van alles te doen binnen en buiten. iedereen heeft ook alle atracties uitgeprobeerd. Toen het zonnetje kwam werd er zelfs nog een aardig potje gevoetbald. en zijn er zelfs nog een aantal mensen het water in gedoken. dit was weer een dag om niet te vergeten. mocht je herrinngeringen willen ophalen of wil je weten hoe het er uitzag daar dan kun je in het fotoalbum de foto's bekijken. fotoboek

 

Ook het afsluiting feest 's avonds was zeer geslaagd en was een gezellige avond waar onderandere kegelen en een kennis quiz centraal stonden. Vooral het bij het kegelen bleek dat sommige mensen toch best veel talent hadden om alle kegels om te gooien. Er was zelfs een score van 27 kegels in 3 worpen. en anderen hebben toch soms net iets meer talent voor badminton. En na het kegelen was de kennis quiz met soms wat moeilijke vragen er in. soms te simpel om waar te zijn, al met al een zeer geslaagd seizoen dus.

 

B.C de Ganzeveer

facebook_page_plugin